Het Actiefonds:

Lombokstraat 40
1094 AL Amsterdam
The Netherlands

Contact:

+31 (0)20 6279661
info@hetactiefonds.nl

NL 46 TRIO 0338622039

Volg ons op:
Nieuwsbrief:

De mensen achter Het Actiefonds

Het Actiefonds is een organisatie met vier betaalde medewerkers en circa 50 vrijwilligers. Samen zetten wij ons vol overtuiging in voor een rechtvaardige en duurzame wereld.

Algemene informatie

Bestuur

Het bestuur van Het Actiefonds is geheel onbezoldigd. Het bestuur functioneert als een bestuur op afstand. Jaarlijks stelt het bestuur de begroting, het jaarplan en overige doelen vast. Het team is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering hiervan.

Organisatie

Het Actiefonds heeft een klein betaald team dat non-hiërarchisch en zelfsturend is. Om zoveel mogelijk geld te kunnen besteden aan acties voert Het Actiefonds een beleid van lage kosten. Momenteel heeft Het Actiefonds vier medewerkers die allen parttime werken.

De medewerkers van Het Actiefonds ontvangen geen bonussen, eindejaarsuitkering of dertiende maand. Ook is er geen uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is wel sprake van een redelijke pensioenregeling en een tegemoetkoming in de reiskosten van en naar het werk.

Regiospecialisten

Het Actiefonds heeft zo’n 50 vrijwilligers die als specialisten actief zijn binnen één van de vijf regionale secties. Deze secties beslissen inhoudelijk over de actieaanvragen. De vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in voor het fonds. Met hun kennis, enthousiasme en tomeloze inzet zijn ze van onschatbare waarde voor Het Actiefonds.

Contact

Institutionele fondsenwerving: diana@hetactiefonds.nl
Particuliere fondsenwerving: beau@hetactiefonds.nl
Finance en office management: sanne@hetactiefonds.nl